Надгробни паметници подходящ сезон ли е лятото за монтаж и поръчка?Пиша това за всички който възнамеряват да псотавят надгробни паметни плочи и надгробни паметници..

Важно е да знаете че през лятото се монтират надгробни паметници тъй като е сух сезон няма валежи и не замръзва както през зимата.
Защо е важно това да се монтира надгробния паметник през лятото.

Тъй като се прави по-често бетонова отливка около гроба ако клиента е пожелал това е важно тя да има достатъчно време да изсъхне добре. Да не бъде мокрена от дъждове което ще доведе до отмиване на цимента и отслабване на здравината на рамката или да бъде претеснявана от студове и да замръзне което ще доведе до напукване и разрушаване в последствие.


Доста от фирмите казват месец доставка и монтаж при нас сроковете са по малки тъй като ние работим с доста по бързи темпове и разполагаме с доста наличен персонал ако изберете някой от готовите ни надгробни паметници и възпоменателни плочи сроковте са още по кратки.

Нашата цел е да се пометсим в летния сезон за всеки клиент пожелал да закупи и постави надгробни паметници и плочи.Занейки че българина е недоверчив и иска да му се обясни доста подробно и по-няколко пъти та да има доверие на фирмата извършваща някаква услуга за него ние се стараем да описваме всичко в нашия сайт подробно и на разбираем език за всеки.

Така се надяваме всеки да може да вземе лесно решение да избере фирма за изработката и монатажа на надгробен паметник или плоча.

Изборът не е само на модел паметник или от какъв материал да бъде направен а на коя фирма да се довериш можете да ни имате доверие.